joi, 7 martie 2013

Drum blocat prosteşte, de nişte 'oi, la prima oră a dimineţii


În urmă cu cca. o lună, ieşirea Străzii Ferdinand spre "Podul de la Maternitate" a fost blocată nitam-nisam de nişte 'oi. Era într-o după amiază ploiasă, cu circulaţie anevoioasă. Fără niciun indicator care să oprească accesul auto spre zonă, 'oii au tras un utilaj de-a latul drumului. La claxoanele şoferilor nemulţumiţi că se blocau şi n-aveau nici măcar unde întoarce maşina, 'oii mugeau ceva în sensul: Nu vezi, bă, că se lucrează?
De atunci, pe "Podul de la Maternitate" şi apoi spre ieşirea din oraş s-a putut ajunge numai dinspre Libertăţii, traversând la mica înţelegere Staţia Peco Petrom din zonă.
Până ieri, când alţi 'oi (sau tot aceia?) au blocat şi ieşirea dinspre PECO: pe la ceasurile opt fără ceva, când era mai mare aglomeraţia în zonă (unii vrând să intre, alţii să iasă din oraş), 'oii au pus o barieră lângă staţia de carburanţi şi au început să o păzească astfel încât nimeni să nu mai poată trece nici pe jumătatea de fir de trafic. Tot ca la blocarea capătului sudic al Străzii Ferdinand, pentru că n-au fost puse indicatoare în zona Libertăţii ori măcar a Vămii, maşinile veneau, se înghesuiau, n-aveau unde întoarce şi tot tămbălăul de rigoare...

'oilor, v-a ieşit din nou! Sunteţi cei mai tari 'oi!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu